Flip your Bottle!

Shampoo, geld en het milieu besparen en zelfs de laatste druppels uit je bijna lege fles halen. Duurzamer en relaxter douchen….. Wil jij dit ook ?

Bestel dan hier je Flibo®

Nooit meer omvallende flessen

Een shampoofles laat zich niet graag ondersteboven zetten. Zet je hem op zijn dop, dan glijdt hij geheid onderuit op de meest onverwachte momenten. Als iedereen ligt te slapen bijvoorbeeld, met een hoop lawaai als resultaat. Maar hoe krijg je anders de restjes uit de fles? Weggooien terwijl er nog voldoende in zit voor een paar keer wassen of douchen is zonde. Niet goed voor je portemonnee en ook niet goed voor het milieu…. In ons gezin hadden we vaak te maken met dit soort ergernissen. Hieruit is de Flibo® Flacon Flipper of kort gezegd, de Flibo® ontstaan.

Wat is de Flibo®?

De Flibo® is een handig hulpje met twee rekbare siliconen bandjes dat je om je shampoofles, of iedere andere flacon die je onder de douche gebruikt, schuift. De Flibo® houdt, dankzij het magnetische muurdeel dat je op een gladde badkamertegel of glazen douchewand plakt, iedere normale fles tot 400 gram en 22 centimeter omtrek stevig op zijn plaats. Hang je de fles ondersteboven, dan lopen zelfs de laatste druppels naar de dop en gooi je niets meer weg. Flessen driftig leegschudden, met water vullen of openknippen is nu verleden tijd!

Opgeruimd staat netjes

opgeruimde douche

Als je je doucherek graag netjes en overzichtelijk houdt, of liever helemaal geen doucherek ophangt, dan kun je wat extra bandjes (mee)bestellen. Iedereen kan zo zijn eigen fles mee onder de douche nemen. De douchevloer blijft leeg en opgeruimd en je hoeft niet te boren in je tegels!

 

6 miljoen flessen shampoo

Omdat je langer met een fles shampoo doet, kun je met de Flibo® geld besparen. De Flibo® spaart echter ook het milieu.  Een rekensom: Nederland telt 15,3 miljoen inwoners tussen 5 en 80 jaar (bron: CBS 2016). Als 80 procent van hen gemiddeld drie maal per week zijn haren wast, dan komt dit neer op 120 miljoen flessen shampoo per jaar! De Flibo® levert een besparing op van 5 procent. Als al die shampoogebruikers er een aanschaffen, dan spaart dat 6 miljoen flessen per jaar! 6 Miljoen flessen die we niet weg hoeven te gooien, te fabriceren of te recyclen. Met een gemiddeld gewicht van 40 gram per fles kunnen we zo 240.000 kilo plastic beter benutten. Reden genoeg om een Flibo® te bestellen.