Verzenden

Als je bij ons een product bestelt, dan versturen wij dit de werkdag erna of zo snel mogelijk met PostNL in een brievenbuspakje. Hiervoor rekent PostNL € 4,25 per pakje van 38 x 16 x 3 cm. In één brievenbuspakje passen maximaal drie Flibo’s. Vanaf vier tot en met zes Flibo’s verpakken wij deze in twee brievenbuspakjes, samen kost dit € 8,90. Hierdoor hoef je niet thuis te zijn en loopt de levering geen onnodige vertraging op. Vanaf 7 Flibo’s verzenden wij gratis  gratis in één pakket. Hiervoor moet er wel iemand aanwezig zijn om dit te ontvangen.

Wil je weten wanneer je pakje aankomt, neem dan contact op met ons onder vermelding van je ordernummer en adres, dan versturen wij je de track-and-trace code.

Retourneren

Het kan voorkomen dat het product niet is zoals je verwacht, of dat je je bedenkt. Meld je dit binnen 14 dagen, dan doen wij niet moeilijk en mag je je bestelling zonder opgaaf van reden voor eigen rekening retourneren. Hierbij horen wel een paar spelregels:

 1. Neem contact met ons via het contactformulier op onze website en begin je bericht met RETOURNEREN
 2. Vermeld je ordernummer, postcode, naam, adres, bankrekeningnummer en emailadres.
 3. Wij sturen je een retour formulier met instructies om het pakje te retourneren.
 4. Verpak het pakje in een stevige verpakking en lever dit af bij het postkantoor.
 5. Vraag bij het postkantoor naar het ontvangstbewijs, hiermee kun je bewijzen dat je het pakje naar ons hebt verstuurd.
  Het risico voor beschadigingen en/of zoekraken is voor jou.
 6. Hebben wij je pakje in goede staat ontvangen, dan storten wij binnen 7 dagen na ontvangst, het bedrag op je rekening.

Wanneer mag je producten niet retourneren?

 1. Als je deze langer dan 14 dagen geleden hebt ontvangen
 2. Als je de sticker hebt verwijderd of deze al hebt geplakt aan de muur
 3. Als je product incompleet, bekrast of beschadigd is en niet meer als nieuw verkocht kan worden
 4. Als de verpakking beschadigd is of ontbreekt.

Garantie

Wij hebben het volste vertrouwen in ons product en geven twee jaar garantie op de Flibo. Deze garantie vervalt als de bijgesloten handleiding niet goed word opgevolgd. De garantie vervalt eveneens bij gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, het plaatsen in de waterstraal, of het plaatsen op andere wanden dan aangegeven in de gebruikershandleiding. Raadpleeg eerst onze f.a.q. pagina als je twijfelt.