Met een E-achtergrond en meer dan 25 jaar ervaring opgedaan als HVAC specialist bij diverse bedrijven, sta ik voor u klaar om samen te kijken hoe u uw bedrijf (of woning) wilt verduurzamen.

Ook voor een Contingency Plan (uw noodplan bij uitval van bedrijf kritische koeling, verwarming, energievoorziening, communicatie of beveiliging) kan ik samen met u en onafhankelijk van leveranciers kijken naar een back-up scenario. Hiermee kunt u bij uitval het risico van financiële schade beperken of zelfs geheel voorkomen!

Mijn kennis heb ik opgedaan bij leveranciers zoals Grundfos, Carrier, Verhulst, Swegon en Lennox en ook in de verhuurbranche (tijdelijke koeling, verwarming en stroomvoorziening). Daarnaast heb ik veel praktijk kennis opgebouwd van beveiliging, CCTV systemen, PV installaties, IT, domotica, energieopslag (elektrisch én thermisch).

Mijn meerwaarde voor u is dat ik met een brede technisch commerciële achtergrond inzicht heb in zowel technische, economische als organisatorische aspecten van  verduurzamingsmaatregelen. Met mijn netwerk van installateurs, adviseurs en producenten bied ik u een oplossing die u het best bij u of uw bedrijf past.

Neem gerust contact op met me op voor een afspraak of om vrijblijvend van gedachten te wisselen. u kunt dit doen via via het contactformulier, of op het nummer onder aan deze pagina.